Word Lid

CMV Prinses Margriet verwelkomt graag nieuwe leden. Bent u nieuwsgierig of twijfelt u nog over het aansluiten bij een vereniging? Kom gerust eens kijken of speel gewoon een keer mee tijdens een repetitie. Wij laten u graag meedelen in het plezier van samen muziek maken. De slagwerkgroep repeteert op maandagavond vanaf 19.45 uur en het fanfareorkest op donderdagavond vanaf 19.45 uur. De jeugdslagwerkgroep, met daarin muzikanten met minimaal een A-diploma, repeteren op maandagavond van 18.45 uur tot 19.30 uur. Het jeugdorkest, met daarin leerlingen die één jaar muziekles hebben en leerlingen die hun A-diploma hebben behaald, repeteert op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Repetities vinden plaats in de centrale hal van het MCR aan de Korte Kerkweg 21 te Rouveen. Welkom! 

Lijkt het u/jou leuk om lid te worden van CMV Prinses Margriet? Vul onderstaand aanmeldformulier in en wij nemen contact met je op.

 

LET OP: Op dit moment is er geen plek meer voor leerlingen die graag saxofoon willen spelen. Een ander instrument is uiterlijk wel mogelijk, zoals hoorn, trombone, bariton, bugel, trompet of slagwerk. Rouveen Kaasspecialiteiten

Stiso Isolatiewerken

Boertjes Makelaardij

Klaas Boer bouwadvies

De Boer Ingenieursbureau

Domein Installatietechniek

Slager Industriƫle Dienstverlening

Kin Machines

Mathil Kinderopvang

Groothuisbouw

Garage Korterink

Tuin ID Jarno Mussche

Steengoed ID

R. Veijer Bouw

Kin Techniek

Poortman Makelaars

KaGe Reclame

Kin & Boer - Multimontage

Hoeve Advies

Harry Brakke bouw & advies

G&A Computers

De Witte montage

Buro de Haan

Bisschop tapijt

Boer Staphorst

BKS meubelen

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden