Succesvol voorjaarsconcert CMV Prinses Margriet

Geplaatst op: 01-04-2019

Succesvol voorjaarsconcert CMV Prinses Margriet

 

In een zeer goed gevulde Sporthal te Staphorst hield Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst op zaterdagavond 30 maart haar jaarlijkse voorjaarsconcert.

 

Voor de pauze kwamen – naast het orkest en de slagwerkgroep – het leerlingenorkest en de jeugdslagwerkgroep aan bod. De jeugdslagwerkgroep, met muzikanten met minimaal een A-diploma, liet van zich horen met onder andere Marimba Mania. Het leerlingenorkest, bestaande uit muzikanten die minimaal één jaar muziekles hebben, voerde tijdens het nummer Weird Waltz een act op, met een speciale rol voor Jurre Erkens op trombone.

 

Zanger Marnix Hoekman uit Nijeveen liet van zich horen met het nummer Another Love van Tom Odell en Zij maakt het verschil van de Poema’s. Hierbij begeleidde hij zichzelf op piano.

 

Zoals ieder jaar was er ook dit jaar weer een verloting. Wanneer je een lot kocht had je altijd prijs en maakte je kans op leuke prijzen, beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers uit Staphorst en Rouveen. Via deze weg willen wij de bedrijven die een prijs beschikbaar hebben gesteld (nogmaals) hartelijk bedanken!

 

Na de pauze mocht het jeugdorkest, bestaande uit muzikanten met minimaal een A-diploma,  aftrappen met onder andere het nummer Pirates of the Caribbean.

Daarnaast lieten de slagwerkgroep en het orkest van zich horen met diverse soorten muziek, waaronder Don’t stop me now van Queen, Excalibur en Treasure van Bruno Mars.

 

De slagwerkgroep voerde tijdens het concert het stuk Rebellion op. Dit stuk zullen zij op zaterdag 13 april in de gestemde middenklasse tijdens het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap (ONSK) laten horen aan de jury. Hierbij nemen ze het op tegen 4 andere slagwerkgroepen. De loting voor de middenklasse is om 15.00 uur. Onze slagwerkgroep is tussen 15.00 uur en 18.00 uur aan de beurt. Supporters/belangstellenden zijn van harte welkom in het Schaffelaartheater in Barneveld. (voor verdere informatie: zie www.onsk.nl)

 

De komende periode zullen wij ons voorbereiden op de straatoptredens. De eerste mogelijkheid dat u ons op straat kunt aanschouwen is tijdens de kinderoptocht in Rouveen op vrijdagavond 26 april of tijdens de aubades in Rouveen en Staphorst op zaterdag 27 april.

 

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat CMV Prinses Margriet doet? Neem een kijkje op onze website: www.cmvprinsesmargriet.nl en/of like onze facebookpagina: www.facebook.com/cmvprinsesmargriet

 

Rouveen Kaasspecialiteiten

Stiso Isolatiewerken

Boertjes Makelaardij

Klaas Boer bouwadvies

Domein Installatietechniek

Slager Industriƫle Dienstverlening

Kin Machines

Rijschool Rouveen

Mathil Kinderopvang

Groothuisbouw

Garage Korterink

Tuin ID Jarno Mussche

Steengoed ID

R. Veijer Bouw

Kin Techniek

Poortman Makelaars

KaGe Reclame

Kin & Boer - Multimontage

Huisman Bouw

Hoeve Advies

Harry Brakke bouw & advies

G&A Computers

De Witte montage

Buro de Haan

Bisschop tapijt

Boer Staphorst

BKS meubelen

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden