Stralend zomeravondconcert van CMV Prinses Margriet

Geplaatst op: 03-07-2019

Stralend zomeravondconcert van CMV Prinses Margriet

 

Na een dag vol voorbereidingen vond op zaterdagavond 29 juni 2019 het zomeravondconcert van CMV Prinses Margriet plaats onder een prachtig ondergaande zon.

 

Het orkest opende de avond om 20.00 uur met een Spaans muziekstuk, genaamd ‘Paso Mundial.’

De voorzitter heette een ieder welkom en benoemde nogmaals dat de bezoekers vrij waren om een drankje te halen aan de bar. Dit werd, mede door het warme weer, ook zeker gedaan. Daarna was het de beurt aan de slagwerkgroep. Het eerste stuk dat zij speelden heette ‘Wintergames.’

 

Onlangs is bekend gemaakt dat CMV Prinses Margriet een hoofdsponsor heeft, namelijk: Rouveen Kaasspecialiteiten. Ook hier werd aandacht aan besteed, want mede door het hoofdsponsorschap is CMV Prinses Margriet in staat om dit concert te organiseren. De voorzitter van de muziekvereniging, Berwout Russcher haalde Klaas Hokse, de directeur van Rouveen Kaasspecialiteiten, naar voren en bedankte hem voor het vertrouwen in de muziekvereniging. Uit handen van 2 leden van de sponsorcommissie kreeg Klaas Hokse alvast de nieuwe kleding overhandigd. Binnenkort zullen alle leden van CMV Prinses Margriet te zien zijn in de nieuwe kleding.

 

Aan dit concert werkte ook de gymvereniging SV-Rouveen mee, net als de band Connected. Mede door hun optredens was er een afwisselend programma en was er voor iedereen iets te horen en te horen.

 

Het concert werd afgesloten met een gezamenlijk muziekstuk van het orkest en slagwerkgroep: ‘Child’s Anthem’. Ook wel bekend van de artiest ‘Toto’.

 

Rouveen Kaasspecialiteiten

Boertjes Makelaardij & Hypotheken

Buro de Haan

Stiso Isolatiewerken

Klaas Boer bouwadvies

De Boer Ingenieursbureau

Domein Installatietechniek

Slager Industriƫle Dienstverlening

Kin Machines

Mathil Kinderopvang

Groothuisbouw

Garage Korterink

Tuin ID Jarno Mussche

Steengoed ID

R. Veijer Bouw

Kin Techniek

Poortman Makelaars

KaGe Reclame

Kin & Boer - Multimontage

Hoeve Advies

Harry Brakke bouw & advies

G&A Computers

De Witte montage

Bisschop tapijt

Boer Staphorst

BKS meubelen

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden