Rouveense & Staphorster schoolkinderen laten horen wat ze kunnen

Geplaatst op: 15-06-2018

Maandagavond 11 juni en donderdagavond 14 juni heeft het jeugdorkest (aangevuld met een paar orkestmuzikanten) haar muzikale medewerking verleend aan de afsluitende AMV-avonden in Rouveen en Staphorst. Maandagavond was ook de slagwerkgroep van de partij.

Afgelopen maandag, 11 juni, hebben leerlingen van de Triangel en de Levensboom op de AMV-avond in Rouveen laten horen wat ze het afgelopen jaar tijdens de muzieklessen hebben geleerd, donderdagavond 14 juni was het de beurt aan leerlingen van OBS de Berkenhorst, de Iekmulder en de CNS.
Het jeugdorkest en de slagwerkgroep hebben een paar nummers mogen spelen, er is uitleg gegeven over de verschillende instrumenten in het orkest/de slagwerkgroep en er mochten 2 leerlingen dirigeren. Als Jennifer een keer ziek is, weet ze wie ze als vervanger kan bellen! ;-) 

Na afloop van beide avonden zijn er flyers uitgedeeld met een aanbod voor kennismakingslessen. Heeft u deze flyer gemist? Of bent u niet bij deze avonden geweest, maar heeft u/uw zoon/dochter interesse in deze kennismakingslessen?
Dat kan! :) Zie de bijgevoegde flyer. Contact opnemen kan via het emailadres dat op de flyer staat vermeld.

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden