Rouveen Kaasspecialiteiten hoofdsponsor CMV Prinses Margriet

Geplaatst op: 28-05-2019

Rouveen Kaasspecialiteiten hoofdsponsor CMV Prinses Margriet

STAPHORST/ROUVEEN – Met trots maakt CMV Prinses Margriet bekend dat zuivelcoöperatie Rouveen Kaasspecialiteiten de hoofdsponsor van de muziekvereniging wordt. De muziekvereniging, die al door diverse lokale bedrijven wordt gesponsord, was nog op zoek naar een hoofdsponsor. In Rouveen Kaasspecialiteiten is een partij gevonden die CMV Prinses Margriet graag faciliteert om op een professionele wijze de activiteiten voort te zetten en verder uit te bouwen, waaronder het aanbieden van betaalbare muzieklessen voor de jeugdleden.

Berwout Russcher, sinds februari voorzitter van de muziekvereniging, is blij met de samenwerking. “Met een betrouwbare hoofdsponsor als Rouveen Kaasspecialiteiten kunnen wij letterlijk en figuurlijk goed voor de dag komen”. Directeur Klaas Hokse legt uit waarom Rouveen Kaasspecialiteiten graag haar naam aan de muziekvereniging verbindt. “Prinses Margriet kent een lange, rijke historie, net als Rouveen Kaasspecialiteiten. De vereniging heeft een heel divers ledenbestand, waaronder veel jeugdleden. Dat spreekt ons aan. Wij vinden het belangrijk dat mensen kunnen doen waar ze goed in zijn en zich hierin kunnen ontwikkelen. Dat begint al op jonge leeftijd.”. Vanuit dit oogpunt is Rouveen Kaasspecialiteiten al langere tijd sponsor van een aantal sportclubs. Als hofleverancier heeft Rouveen Kaasspecialiteiten een vooraanstaande plaats in de regio en dit geldt ook voor CMV Prinses Margriet. “Vanuit deze verbinding hebben wij de samenwerking opgezocht, resulterende in deze sponsorovereenkomst” vertelt Klaas Hokse.

Om de samenwerking te vieren geeft de muziekvereniging op zaterdag 29 juni een Zomeravondconcert. Tijdens dit concert zullen er meerdere gastoptredens plaatsvinden van regionale talenten. Het concert vindt plaats in het dorpspark van Rouveen aan de Schipgravenweg / Beukenlaan en start om 20:00 uur. De toegang is gratis.

 

Berwout Russcher en Klaas Hokse bekrachtigen de samenwerking.

Rouveen Kaasspecialiteiten

Boertjes Makelaardij & Hypotheken

Buro de Haan

Stiso Isolatiewerken

Klaas Boer bouwadvies

De Boer Ingenieursbureau

Domein Installatietechniek

Slager Industriƫle Dienstverlening

Kin Machines

Mathil Kinderopvang

Groothuisbouw

Garage Korterink

Tuin ID Jarno Mussche

Steengoed ID

R. Veijer Bouw

Kin Techniek

Poortman Makelaars

KaGe Reclame

Kin & Boer - Multimontage

Hoeve Advies

Harry Brakke bouw & advies

G&A Computers

De Witte montage

Bisschop tapijt

Boer Staphorst

BKS meubelen

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden