Een grootse avond met het Grootzz Orkest

Geplaatst op: 08-10-2018

Een grootse avond met het Grootzz Orkest

 

Het samengestelde Grootzz Concert Orkest (bestaande uit muzikanten van Vollenhoofsch Fanfare uit Vollenhove en CMV Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst) verzorgden samen met Tony Neef en Lucie de Lange op vrijdag 5 oktober 2018 onder leiding van dirigent Erik van der Weerd een Grootzz-concert in de Meenthe in Steenwijk.

 

Tony & Lucie lieten van zich horen met nummers als Lady Marmelade, Josefien, Omdat ik zoveel van je hou en Run to me en werden hierbij begeleid door het orkest.

 

Ook werd er medewerking verleend door 3 regionale talenten. Goochelaar Camiel Hemminga liet het publiek 2 goochelacts zien. Zanger Marnix Hoekman liet een geweldige versie horen van ‘Piano Man’ van Billy Joel, waarbij hij zichzelf begeleidde op piano én mondharmonica en Hanneke Doze liet van zich horen door het zingen van ‘Respect’ van Aretha Franklin en ‘Knock on Wood’ van Amii Stewart.

 

Het aanwezige publiek heeft kunnen genieten van een gevarieerde avond vol verschillende stijlen muziek. Ook het publiek kon meezingen tijdens deze avond: de Duitse Medley met nummers als ‘Du’ en ‘Rosamunde’ werd luidkeels meegezongen en ook de Amsterdamse Medley met als afsluiter ‘Geef mij maar Amsterdam’ werd goed ontvangen.

 

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden