Cornelis Horstede maar liefst 70 jaar muzikant

Geplaatst op: 05-02-2020

Cornelis Horstede maar liefst 70 jaar muzikant

 

Op dinsdag 4 februari hield Christelijke Muziekvereniging ‘Prinses Margriet’ haar jaarlijkse ledenvergadering in ‘d Olde Skoele te Rouveen.

 

Op deze avond werd het wel en wee van de vereniging besproken. Er werd teruggekeken op 2019, vooruitgeblikt op de rest van 2020 en er werden jubilarissen gehuldigd. Astrid Harink en Marjon Hooikammer zijn allebei 12,5 jaar lid en kregen een bos bloemen, een speldje en een oorkonde.

 

De vereniging, die dit jaar 72 jaar bestaat, mocht nog een jubilaris huldigen. Cornelis Horstede is maar liefst 70 jaar muzikant! Ook hij kreeg een speldje, oorkonde en een bos bloemen.

 

De vereniging is zich op dit moment aan het voorbereiden op het voorjaarsconcert op 21 maart. Op deze avond laten alle geledingen van de vereniging (orkest, jeugdorkest, leerlingenorkest, slagwerkgroep en jeugdslagwerkgroep) van zich horen. Het concert begint om 19.30 uur in de Sporthal te Staphorst.

 

Daarnaast is de slagwerkgroep druk in voorbereiding op de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK) op 18 april in Barneveld en zal het orkest van zich laten horen tijdens het openluchtspektakel ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding op vrijdag 24 april in Rouveen.

 

Heeft u of uw zoon/dochter interesse in het spelen van een instrument? Dankzij onze hoofdsponsor Rouveen Kaasspecialiteiten en onze subsponsoren Klaas Boer bouwadvies, Boertjes makelaardij en Stiso Isolatiewerken kunnen wij een betaalbare muziekopleiding blijven aanbieden.

Wij bieden lessen aan op ongestemd en gestemd slagwerk, trompet, bugel, hoorn, bariton/euphonium, trombone en bas. Op dit moment is er een leerlingenstop voor saxofoon.

Wilt u/jij meer weten over de muziekopleiding? Kijk dan op www.cmvprinsesmargriet.nl of mail naar jeugdcoordinator@cmvprinsesmargriet.nl

 

Rouveen Kaasspecialiteiten

Boertjes Makelaardij & Hypotheken

Buro de Haan

Stiso Isolatiewerken

Klaas Boer bouwadvies

De Boer Ingenieursbureau

Domein Installatietechniek

Slager Industriƫle Dienstverlening

Kin Machines

Mathil Kinderopvang

Groothuisbouw

Garage Korterink

Tuin ID Jarno Mussche

Steengoed ID

R. Veijer Bouw

Kin Techniek

Poortman Makelaars

KaGe Reclame

Kin & Boer - Multimontage

Hoeve Advies

Harry Brakke bouw & advies

G&A Computers

De Witte montage

Bisschop tapijt

Boer Staphorst

BKS meubelen

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden