4 jubilarissen bij CMV Prinses Margriet

Geplaatst op: 30-01-2019

Ledenvergadering CMV Prinses Margriet: 4 jubilarissen

 

Op dinsdagavond 29 januari 2019 hield CMV Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst haar jaarlijkse ledenvergadering. Er werd teruggeblikt op het jubileumjaar 2018 ter ere van het 70-jarige bestaan, maar er werd ook vooruit gekeken naar 2019. Het eerste echte optreden zal het Voorjaarsconcert zijn, op zaterdag 30 maart in de Sporthal te Staphorst. Het fanfareorkest, de slagwerkgroep, het jeugdorkest, het leerlingenorkest en de jeugdslagwerkgroep zullen deze avond van zich laten horen. Daarnaast zal Marnix Hoekman (piano/zang) een optreden verzorgen.

 

Een speciaal woord van dank was er voor Janneke Hooikammer (sponsorcommissie) en Janny Wobben. (donateursadministratie) Janneke heeft het afgelopen jaar veel werk verricht voor de sponsorcommissie, Janny stopt halverwege dit jaar met de donateursadministratie. Beide dames werden hartelijk bedankt en kregen voor hun inzet een presentje en een bos bloemen aangeboden.

 

Tijdens de ledenvergadering zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar mogen Marieke Kroes, Berwout Russcher en Henrieke Stens hun 12,5 jarig lidmaatschap vieren en Roelof Huisman is maar liefst 60 jaar muzikant bij Prinses Margriet! Allen kregen ze een speldje, oorkonde en een mooie bos bloemen.

 

Op de foto van links naar rechts: Berwout Russcher, Henrieke Stens, Roelof Huisman en Marieke Kroes. 

 

 

 

 

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden