Donateurschap

Als inwoner van Staphorst, IJhorst of Rouveen, of als familie of kennis van onze muzikanten wilt u de vereniging een hart onder de riem steken? Maar u wilt uw bijdrage beperken tot (een paar) tientje(s) per jaar? Dat kan, en daar zijn we reuze blij mee!

Prinses Margriet is een vereniging van jong en oud en groot en klein, en weet dat elk steentje bijdraagt aan onze vereniging. U bent van harte welkom als donateur! Heeft u meer interesse in het sponsoren van onze vereniging? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden. 


Als donateur draagt u minstens € 10,- per jaar bij aan de muziekvereniging. Maar het staat u uiteraard vrij om meer te geven. We vinden het fijn u als donateur te mogen begroeten. Weet dat u deel bent van een grote groep mensen die tot nu toe en ook in de toekomst een steentje willen bijdragen aan CMV Prinses Margriet. 

Als donateur wordt u elk jaar van harte uitgenodigd om het voorjaarsconcert g gratis te bezoeken. U betaalt geen entree. Daarnaast ontvangt u vier keer per jaar onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws van onze vereniging. Uiteraard bent u ook op onze andere uitvoeringen en evenementen van harte welkom om te horen en te zien dat CMV Prinses Margriet enthousiast musiceert! 

Ik draag een steentje bij als donateur van CMV Prinses MargrietRouveen Kaasspecialiteiten

Stiso Isolatiewerken

Boertjes Makelaardij

Klaas Boer bouwadvies

De Boer Ingenieursbureau

Domein Installatietechniek

Slager Industriƫle Dienstverlening

Kin Machines

Mathil Kinderopvang

Groothuisbouw

Garage Korterink

Tuin ID Jarno Mussche

Steengoed ID

R. Veijer Bouw

Kin Techniek

Poortman Makelaars

KaGe Reclame

Kin & Boer - Multimontage

Hoeve Advies

Harry Brakke bouw & advies

G&A Computers

De Witte montage

Buro de Haan

Bisschop tapijt

Boer Staphorst

BKS meubelen

Copyright 2014 Muziekvereniging Prinses Margriet alle rechten voorbehouden