Terugblik slagwerkconcert

Afgelopen zaterdag lieten de bijna 40 slagwerkers van Excelsior Oostendorp en CMV Prinses Margriet zien hoe gaaf slagwerk anno 2023 kan zijn. Alle verschillende mogelijkheden van slagwerk werden ten gehore gebracht gecombineerd met geluidseffecten en videobeelden.
Van jungle tot formule 1 en van rustige klanken op de marimba tot spectaculaire drums: alles kwam deze avond voorbij. Wij hopen dat u, net als wij, heeft genoten!
 
De slagwerkgroep gaat zich nu verder voorbereiden voor de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK) die op 15 april plaatsvinden in Zutphen. Het orkest is volop aan het repeteren voor het bevrijdingsconcert op 5 mei in Rouveen.
 
Vanwege ons 75 – jarig jubileum staat ons jubileumconcert gepland op zaterdag 11 november, in de Sporthal te Staphorst. Noteert u de datum vast in uw agenda?
 
📷: Klaas Krale