75 jaar!

Vandaag, 19 januari 2023, mogen wij ons 75-jarig bestaan vieren! Op 19 januari 1948 vond een groepje mannen dat het dorp Rouveen een muziekvereniging nodig had en deze is toen opgericht. Eén van de mannen wist dat Prinses Margriet die dag haar 5e verjaardag mocht vieren en zodoende werd besloten om de muziekvereniging ‘Prinses Margriet’ te noemen. Vandaag de dag is Prinses Margriet een begrip in Rouveen en Staphorst, maar ook in de wijde regio! Zonder muziekvereniging geen aubade op Koningsdag, geen muziek bij de intocht van de Avondvierdaagse maar ook geen muziek op kerstavond. Dit jubileum vieren we vanavond met onze leden. Later dit jaar bent u van harte welkom om het met ons mee te vieren, bijvoorbeeld tijdens het Zomeravondconcert op zaterdag 24 juni in het Dorpspark te Rouveen. We hopen u dit jaar tijdens één van onze optredens of activiteiten te mogen begroeten. #muziekvereniging #jubileum #staphorst #rouveen