Strauss Concert

Strauss Concert CMV Prinses Margriet 

Zaterdagavond 14 januari treedt het orkest van CMV Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst op in Schouwburg Ogterop. Deze avond zal voornamelijk in het teken staan van Strauss-muziek. Zwier mee met de bekende walsen zoals Champagner Galop, Perpetuum Mobile of de Radetzky Mars. Maar ook andere muziek van bijvoorbeeld Vangelis of Leonard Cohen zal aan bod komen. Kortom, voor ieder wat wils! Naast het fanfareorkest zullen ook violist Adriaan Stoet en pianist Harold Kooij meerdere muziekstukken laten horen, bijvoorbeeld de Hungarian Dance. 

De in 1948 opgerichte muziekvereniging viert in 2023 haar 75e verjaardag. Met dit concert wordt het feestelijke jaar dan ook afgetrapt. Gedurende het jaar wordt het jubileum verder gevierd door verschillende activiteiten, zowel voor de eigen leden als voor het publiek. De vereniging is bij vele gelegenheden aanwezig en na driekwart eeuw niet meer weg te denken uit de Rouveen-Staphorster samenleving.  

Het concert op 14 januari begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Tickets zijn verkrijgbaar bij/via: https://www.schouwburgogterop.nl/programma/cmv-prinses-margriet-strauss-concert/14-01-2023-20-00

Kinderen tot en met 8 jaar hebben gratis toegang. Jeugd tot en met 16 jaar betalen €5,00. Voor volwassenen is de toegangsprijs €11,00. Een gezinskaart (2 volwassenen en 2 kinderen) kost €26,00.